NEW YEAR RESOLUTIONS? LIKE FUCK!

Nyårslöften?I helvete heller!
Som vi säjer i Svärje.
Nej,för så är det när man passerat livets middagshöjd (å vekken medda dä va sän!) Nyårslöften are for sissys! Vi som varit tuffa när det gått och gått när det varit tufft,vi VET att det inte existerar nåt sånt som nyårslöften.Det är bara skitsnack.
För när man levt ett halvt sekel -eller mer- så VET man att det inte funkar.
Nyårslöften har bara ett syfte - att bli brutna.
Det läner dej en kortvarig känsla av dygd och duktighet,av framtidstro och jäklaranamma,men va?
Sen då- bara tomt skrammel där implementeringen av nyårslöftena skulle ha suttit.Nånstans just DÄR, i din karaktär.Ja just det,den du inte har!
Så var det med den saken.
Så kasta ut skiten genom fönstret och konstatera glatt är du är precis lika syndfull,hedonistisk och skitstövelaktig som du varit hela året innan.För det är så vi lär känna oss själva,genom att vara den vi är,fezz up to the image i den spegel som vi stirrar in i varje morgon (åtminstone gör jag det och förvånas varje gång över att min mamma tittar tillbaka på mej) och bara genom att lägga ner vapnen och ta till oss den slusk som vi innerst inne är - som liksom KRAMA DIN INRE SLUSK;den älskar DEJ,du kan lika gärna älska den TILLBAKA - kan vi truly finna vägen till oss själva.
Jag satt på dass och funderade (jo jag vet) på hur man lär känna sej själv,och kom fram till att det krävs diametrala upplevelser av samma sak för att få veta vem man egentligen är.
Ta t ex män. Hur många rötägg måste du träffa,innan du känner igen en bra man?
Rätt svar är: En del.
För utan upplevelsen av rötägg kan du inte ha upplevelsen av vad en bra man kan tänkas vara och bara så,genom diametralt olika upplevelser av samma sak,lär vi känna sannningen om oss själva,och andra..Du lär vara extremt dålig på att känna igen en bra man om du inte först mött ett antal rötägg.
Så se det så istället: välkommna rötäggen in i ditt liv,för de kommer med säkerhet att visa dej vägen till nåt bra! Det är deras jobb och uppgift, och det kan ju vara en liten försonande tanke när man står där mitt i rötäggsträsket,att de är där for a reason,din självutveckling,och tar du deras lärdomar tillräckligt mycket på allvar,och inte gör misstaget att tro att det hela handlar om DEJ -att du av skäl som är fördolda för dej,är tvingad till ett liv som rötäggsmagnet för så är det inte no no - så har du chansen att pricka in en storvinst i relationslotteriet nästa gång en bra man kommer i din väg.Tacka rötäggen,för utan upplevelsen av dem hade du inte känt igen honom.
Grattis.
Så - nu ska jag hedra min inre slusk genom att äta ett ton skadligt kolesterol,dricka en bag-in-box och knulla skiten ur några femtonåriga oskulder från öst.
Inte nödvändigtvis i just den ordningen.
Tallyho!

Inga kommentarer: